Utländska webbsidor om Gold Bars & Guldtackors

Bra engelska webbplatser om guldtackor

Engelska länkar om guldtacka och guldpris

Nedan finns några riktigt bra engelska webbsidor om Gold Bar, Gold Bullion & Guldtackor.

Mycket kompletterande information till de svenska webbsidor om guldtackor kan du hitta på de engelskspråkiga webbplatserna som lista här. Lättaste sättet att hitta riktig fakta om guldtackor på informationssidor på engelska som samlat de bästa webbsidorna om gold bar, gold bullion eller gold ingot. Alla dessa tre begrepp används för guldtackor på engelska.

Ifall du tycker att det finns andra webblänkar som också är intressanta om vackra guldtackor får du gärna tipsa om dessa. På engelskan finns det två begrepp som beskriver framställningsprocessen för guldtackan, Minted Gold Bars och Casted Gold Bars. Minted innebär att guldtackan är präglad, d.v.s. den är ofta utstansad ur valsad guldplåt och sedan pressas mönstret fram på guldtackan. Casted betyder att guldtackan är gjuten i en form. Stora guldtackor gjuts alltid och sdmå guldtackor präglas alltid.


Allt intressant om guldtackor

Här kan du hitta massor med intressant fakta och relevant info om guldtackor men också en del värdefullt om nyttigt gällande guldinvesteringar.Meny - Guldtacka
Till förstasidan på www.guldtacka.seHögst upp på sidan om guldtackorLängst ned på sidan om guldtackor
PAMPTillverkareInvesteringNyheter